Alla inlägg under augusti 2009

Av Kent Jarlekrantz - 10 augusti 2009 19:36

Idag starta Staffan och jag om vår egen tour för hösten. Vi gjorde ett avslut i fredags på Harrys i Västerås. Vi lirar varje runda om en bjudöl och jag var den som fick bjuda denna gång - alltså efter vårsummering.

Idag tog jag första skalpen för hösten, så ett upp för mig. Totalt 34 p vilket får anses som gått resultat, Staffan 10 efter denna gång.

Skerike GK mycket bra skick måste man erkänna. (bilden från Spanien)

Av Kent Jarlekrantz - 9 augusti 2009 23:02

Onsdag 5 - torsdag 6 augusti var det distriktsmatch i orientering för de mellansvenska distrikten. Plats var Storvik. Såg del av onsdagstävlingen som hade några VSOK-löpare som segrare, härligt o kul.

Fick själv tillfälle att gå en 18-hålare på Högbo GK, 34p. Bodde också på Högbo Brukshotell ett härligt hotell med många möjligheter. Hotell, stugor och huslängor, t o m en brudsvit för hågade spekulanter.

Som busschaufför funkade allt bra dessa dagar i Västmanländska färger. Vi kom 3:a ett bra resultat.

Av Kent Jarlekrantz - 4 augusti 2009 19:56

Så blev det en runda golf idag också fast det var oplanerat. Man ska ställa upp när kompisar frågar. Så det blev 18 hål på Västerås GK med riktigt bra 35 poäng.

Bilden är dock från Narooma golf i Australien.

Nu blir det packa för en natt på Högbo Brukshotell, där finns också en golfbana, så blir det tid över så går jag gärna 18 hål där. Räknade just över och såg att jag gått hela 32 rundor i år. Det blir ca 35 mil.

Nu blir det en titt på sista "Allsång på Skansen", hade förmånen att sitta bland publiken för 3 veckor sedan.

Av Kent Jarlekrantz - 3 augusti 2009 11:45

Oj vad länge sedan... mycke vatten har flytit mellan broarna sedan sista inlägg.

Hel våren - 30 golfrundor - 10 dagars resa till Rimini - midsommar - o u hela juli. Bättring, bättring...

Kom just hem från 8 dagars resa på västlandet i Norge med bl a Atlantvägen. Berg- o fjordar, Oslo, Bergen, Geiranger, Ålesund och Trondheim. En helt fantastisk resa åt ett norskt resebolag.


Idag dax för golfrunda på Surahammars GK. Rönnbymästerskap.

Ovido - Quiz & Flashcards